Hirdetés

GFACE - a CryTek által támogatott játékrendszer bétája elérhető

|

Gface - sokaknak semmit nem mond ez a név, pedig ez a CryTek által támogatott legújabb közösségi játékrendszer neve.

Hirdetés

A CryTek egyik oldalon a technológia határát feszegeti játékaival - másrészt viszont nagy sebességgel tör be a casual piacra a Gface nevű közösségi, böngésző alapú játékplatformmal, amelyet egy alvállalkozása, a Gface fejleszt és kezel.

A Gface egyfajta játék alapú Facebook, platformfüggetlen közösségi oldal, amely akár casual, akár hardcore, akár 2D vagy 3D játékok futtatására alkalmas rendszer, ahol könnyen találhatunknak magunknak játszótársakat. A játékok egy böngésző plug-in, a Seed Engine segítségével játszhatóak - ingyenes, streaming játékélményt nyújtva.

Amennyiben a Gface felkeltette az érdeklődéseteket, úgy lehet jelentkezni a zárt bétára. Egyelőre arról nincs információnk, milyen játékok elérhetőek (az egyik screenshotról sikerült egy Warface nevű FPS-t kiszúrni), aki esetleg bejutott, igazán megírhatná.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)