Hirdetés

Ghost in the Shell 3D-ben!

|

A japán manga koronázatlan királya, a Ghost in the Shell a Dreamworks-nek köszönhetően hamarosan 3D-ben pompázva is megjelenik.

Hirdetés

A minap jelentette a DreamWorks, hogy a japán mangák egyik legismertebb darbja, a hazánkban is hatalmas sikernek örvendő Ghost in the Shell aka. Szellem a palackban jogai a Shreket is jegyző stúdióhoz kerültek és a jövőben egy teljesen 3D-s produkciót készítenek belőle. 

ghost_in_the_shell_2_-_innocence_01.jpg
 

Steven Spielberg úgy nyilatkozott, hogy a cyberpunk világban játszódó film  az egyik kedvenc története és a DreamWorks-nél mindenki nagyon lelkesen fogadta a hírt, miszerint hamarosan egész estés mozit készítenek majd.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)