Hirdetés

Pontatlanságokat tartalmazott a napokban megjelent Ghost of Tsushima előzetes

|

Az infókat közzétevő magazin rövid tweetekben kért elnézést, amiért nem naprakész infókat szállított.

Hirdetés

Három nappal ezelőtt mi is írtunk nektek arról, hogy az Official PlayStation Magazine (ami egyébként, ahogy a nevéből is sejthető, egy megbízható és elismert újság) Ghost of Tsushima előzeteséből kiderült pár érdekesség. Megtudtuk például azt, hogy a társaink ellenünk fordulhatnak, a felfedezésben nem segítenek pontok, és kard mellett használhatunk tapadós bombát és tüzes nyilakat is.

Hirdetés

Az OPM azonban most Twitteren szólt arról, hogy pontatlan infókat tartalmazott a címlapsztori, bár azt nem mondták el, mi az, ami mégsem igaz. A cikket (illetve cikkeket, mert készült egy a lapba és egy az online felületre) részben a neten elérhető blogposztok és trailerek, részben egy 2018-as, saját interjú alapján készítették, de nem kérdezték meg sem a fejlesztő Sucker Punchot, sem a kiadó Sony Interactive Entertainmentet arról, hogy változott-e valami a fejlesztés során. A játékiparban sokszor vetnek el ötleteket, gyakran változnak a tervek időhiány okán vagy a játékélmény javítása céljából, így ami két éve érvényes volt, könnyen lehet, hogy már nem az.

Mindenesetre nagyon várjuk a júniusra tervezett megjelenést, és reméljük, nem fogják elhalasztani - hacsak nem azért, hogy a The Last of Us Part II-t előbb kiadhassák.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)