Hirdetés

Mától segíthetünk Sam Fishernek a Ghost Recon: Breakpointban

|

A crossover event első misszióját bárki ingyenesen kipróbálhatja, de ha a teljes sztoriszálra kíváncsiak vagytok, akkor be kell ruházni egy Year 1 Passre.

Hirdetés

Nemrég érkezett a hír, hogy Sam Fisher visszatér, noha mindössze a Ghost Recon: Breakpoint drónok uralta szigetén, Auroán futhatunk össze vele. Mától harcolhattok vállt vállnak vetve a Splinter Cell széria hírhedt főhősével, aki azért érkezett a Ghost ügynökök territóriumára, hogy elkapja a The Specialist nevű veszélyes gonosztevőt.

Hirdetés

A gazfickónak több harcászati specialista elrablása szárad a lelkén, így Sam Fisher is kénytelen volt akcióba lendülni, hogy igazságot szolgáltasson. A Deep State eseményből bárki ízelítőt kaphat, de a teljes végigjátszásához szükségetek lesz a Year 1 Passre. Az új tartalmak között bemutatkozik két class is: az Engineer és az Echelon, akik szintén ingyenesen elérhetővé válnak. Hogy milyen újdonságokat hoz magával Sam Fisher a játékba, azt ebben a trailerben részletesebben is megnézhetitek, nem utolsó sorban nagy vonalakban a sztoriról is képet kaphattok:

A Ubisoft nemrég rájött, hogy a kifejezetten csapnivaló minőségben megjelent Breakpoint teljes átdolgozásra szorul. Az előző év egyébként is meglehetősen rosszul sikerült a cégnek, de mi hajlandóak vagyunk megbocsátani, ha egy új Splinter Cell (esetleg Prince of Persia) játékot is bejelentenek végre valahára - vagy legalább a Watch Dogs Legion, a Rainbow Six Quarantine és a Gods & Monsters esetében megerőltetik magukat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)