Hirdetés

Ghost Recon Commander - megszűnik, szélnek eresztették a fejlesztőket

|

Közel fél év után a Ubisoft úgy döntött, lelövi a Ghost Recon sorozat Facebookos epizódját, és elbocsájtja a Loot Drop fejlesztőit.

Hirdetés

A Ghost Recon Commander nem kapott nagy hírverést, talán ez okozhatta a vesztét.

Májusban indult a Ubisoft és a Loot Drop közös Facebookos projektje, ami át kívánta formálni bennünk a közösségi oldalakon játszható játékokról alkotott képet. A taktikai-stratégiai-lövöldözős játékot a Golden Joystick díjátadón még jelölték is, a játékosokat viszont valahogy elkerülte létezésének híre, nem vonzott akkora bázist, ami indokolná a további üzemeltetést. Nem csak a játék szűnik meg, a fejlesztőket is egytől-egyik elbocsájtották, de Brenda Romero, a csapat egyik alapítója Twitterezésének köszönhetően állítólag már többen is kaptak munkaajánlatokat. Mint mindig, úgy most is a legjobbakat kívánjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)