Hirdetés

Ghost Recon: Future Soldier - A csapatos játék szépségei

|

A Ghost Recon széria következő felvonásához külön kooperatív kampány készült.

Hirdetés

Május 24-én jelenik meg nálunk a Ghost Recon: Future Soldier Xbox 360 és PlayStation 3 konzolra, továbbá, mint az már köztudott, a Ubisoft kezdeti húzódozása után PC-re is.



A nem túl távoli jövőbe helyezett történetben egy ún. piszkos bomba (konvencionális robbanóanyag és sugárzó anyag keveréke) kiiktat egy Ghost osztagot, egy másik csapatnak pedig az a feladata, hogy kiderítse, honnan származott a bomba, és ki követte el a merényletet.



A Ghost Recon: Future Soldier több érdekes újítást is felvonultat, miáltal megkülönböztethetjük a hasonszőrű katonai lövöldéktől: ott vannak például a hagyományos HUD helyett használt kiterjesztett valóság kijelzők, az optikai álcázó felszerelés, a felderítésnél használható mini robotrepülő, a fegyverkonfigurálás megreformálását ígérő Gunsmith opció, de ide sorolhatjuk a kooperatív kampányt is. Utóbbi esetében kulcsfontosságú a csapattagok közötti együttműködés, mert a Ghost osztag csakis addig bízhat a sikerben, amíg nevéhez méltóan észre sem veszi az ellenség, hogy ott volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)