Hirdetés

Ghost Recon: Future Soldier - Fókuszban a single player

|

Befutott a Ghost Recon: Future Soldier első olyan mozgóképe, mely a játék egyjátékos kampányára fókuszál.

Hirdetés

A Ubisoft új FPS-e jó eséllyel veheti fel a versenyt a Call of Duty és Battlefield sorozatok legújabb tagjával, remélhetőleg a Future Soldier valami plusszot is tud nyújtani velük szemben.

A Ghost Recon: Future Soldier megpróbálja kamatoztatni a múltjában rejlő képességeket, kibővítve a manapság divatos FPS-ek legjobb tulajdonságaival, így alkotva egy hangulatos, látványos, sztori-orientált terméket. A Future Soldier legelső olyan előzetesét láthatjátok, amely a játék egyjátékos kampányát mutatja be:

A "Must Have" gondolat elfogadása után tisztáznunk kell azt is, hogy a PlayStation 3 és Xbox 360-as változatnak van csak "hivatalos dátuma", az pedig májusra 24-re esik. A PC-seknek szánt verzióra valamikor később kell számítanunk, de mindenképpen még az idén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)