Hirdetés

Ghost Recon: Future Soldier infómorzsák

|

A ubisoft elkottyantott néhány Future Soldier apróságot.

Hirdetés

A taktikai shooterek kedvelői bizonyára alig várják, hogy megjelenjen a Ghost Recon: Future Soldier. Dátumról egyelőre szó sincs, de azért néhány apróság már kiderült a következő Ghost Recon járékról.

A Ghost Recon: Future Soldier - nevéhez híven - a jövőben játszódik. No nem kell mindjárt lézerpuskákra gondolni, de néhány futrisztikus kütyü érkezik majd. A láthatalanságot biztosító köpönyeg mellett, lehetőségünk lesz exo-skeletont magunkra húzni, így több felszerelést cipelhetünk. A játékmenet terén is újít a Future Soldier: a manapság divatos co-op kampány sem hiányozhat, és a kaszt alapú multiplayer sem. A felderítők tökéletesen álcázzák magukat, a mesterlövészek szívdobogás detektort használhatnak, a kommandósok vállán beépített rakétavető lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)