Hirdetés

Ghost Recon: Future Soldier - itt a második 'Believe in Ghosts' videó

|

A Ubisoft kiadta az új Ghost Recon rész legújabb videóját, ami a fegyverek testreszabására koncentrál.

Hirdetés

A közel 4 perces videóban egy egykori mesterlövész, Richard “Mack” Machowicz mesél arról, hogy milyen fontos lehet a fegyvereink felszereltsége.

A Gunsmith funkciónak köszönhetően több mint húszmillió kombinációban alkothatjuk meg fegyvereinket, de a siker persze nem csak ezen múlik. Fontos az is, hogy megfejelően használjuk őket, illetve a kütyük által nyújtott előnyöket, mint a hőkamera, vagy a kis kütyü, ami képes kijelezni, ha egy adott területen ellenséges mozgást érzékel. Számos gameplay jelenet is látható benne, így aki nem tud angolul, annak ha másért nem is, ezért mindenképp érdemes megnézni. A Ghost Recon: Future Soldier májusban érkezik konzolokra, majd valamikor később PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)