Hirdetés

Ghost Recon: Future Soldier - március elején már kapható lesz

|

Legalábbis az Egyesült Államokban biztosan.

Hirdetés

A Ghost Recon: Future Soldier a nem olyan távoli jövőben játszódik Norvégia, a Közel-Kelet és Ázsia területén, ahol a csapatnak egy szélsőséges nacionalista orosz csoport ténykedését kell megakadályoznia.

Ghost Recon: Future Soldier több szempontból is szakít az elődökkel, ezek közül az egyik legszembetűnőbb maga a nézet lesz, mely az eddigiekkel ellentétben első személyből harmadik személybe vált (bizonyos esetekben, ahol precíz célzásra van szükség az FPS nézetet használhatjuk). Rengeteg jövőbeli kütyü is rendelkezésünkre áll majd úgy mint láthatatlanná válás képessége, amire azonban nem támaszkodhatunk teljes biztonsággal, mivel a technológia még csak gyerekcipőben jár (láthatatlan gyerekcipőben, hamár itt tartunk).

A Tom Clancy nevével fémjelzett széria negyedik része március hatodikán érkezik az Egyesült Államokban PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, melyek közül utóbbi esetében nem csak a játék irányítására, de fegyvereink testreszabására is használhatjuk a Kinectet. Az európai megjelenésre valószínűleg csak pár napot kell majd várni, a többjátékos béta pedig 2012. január környékén lesz elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)