Hirdetés

Ghost Recon: Future Soldier - Nem lesz PC-re

|

A fél világ készpénznek vette, hogy a Ghost Recon: Future Soldier PC-re is megjelenik, tévedtek.

Hirdetés

A német Ubisoft hivatalos fórumán született egy bejegyzés abból a célból, hogy rendet tegyen a játékosok fejében, akik valahogy rendre összemosták a Ghost Recon: Future Soldier és a Ghost Recon Online játékokat.



Ez alapján az ingyenes Ghost Recon Online még ez év végén érkezik PC-re, miközben nagyobb fivére, a Ghost Recon: Future Soldier Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra lesz megvásárolható 2012 első negyedévében.
Nem a legjobb hír a széria PC-s rajongóinak, akik a jelek szerint csupán az ingyenes verzióval vigasztalódhatnak. Természetesen fennáll még a remény, hogy a fórummoderátor elírásáról van szó, rövidesen kiderül.







Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)