Hirdetés

Ghost Recon: Future Soldier - nincs béta PS3-ra

|

Alig pár napja, hogy a PC-sek megkönnyebbülhettek, mivel nem kell várniuk a játékra, most a bétával kapcsolatban a PS3-nak is beintenek.

Hirdetés

Chavalier kolléga vasárnapi rossz híre a Ghost Recon: Future Soldier PC-s elmaradásáról sokaknak nem volt jó hír (de legalább megvolt a hétvégi trolljárat), most pedig a bétáról hallani, hogy csak Xbox 360-on lesz elérhető. A twitteren egy olyan kérdésre, mely azt firtatta, hogy mindkét konzolra lesz-e béta, az a válasz érkezett, hogy "Beta is on Xbox 360" amiről arra lehet következtetni, hogy valóban csak a boxosok élvezhetik. Az Ubisoft azt is közölte, hogy a GameStopon keresztül előrendelők automatikusan megkapják a béta kulcsot, amivel előreláthatólag 2012 januárjában tudják kipróbálni a Ghost Recon: Future Soldier-t. A türelmetlen PS3 tulajok számára megoldást nyújthat, ha vesznek egy Xbox360-at.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)