Hirdetés

Ghost Recon: Future Soldier - Trailer

|

Itt a nemrég bejelentett Ghost Recon: Future Soldier első trailere!

Hirdetés

Tom Clancy már egy jó ideje nem csak a könyvesboltok bestsellereit jegyzi, de az Ubisoftnak hála regényeinek játékadaptációi is óriási népszerűségnek örvendenek szerte eme sárgolyón. Bár nem tudom, hogy most ezzel kinek mondtam újat.

Mind közül legnépszerűbb talán a Ghost Recon sorozat, ami kifejezetten az elitalakulatok csapatjátékon alapuló taktikai lövöldéjének utánozhatatlan hangulatát adja a játékosoknak. A nagy múlttal rendelkező franchise jelenleg is érkező új jövevénye, a nemrég bejelentett Ghost Recon: Future Soldier most egy rövidke trailerrel is kecsegtet, ami előrevetíti, hogy milyen jövőbemutató felszerelések állnak majd rendelkezésünkre a játékban. Megjelenés karácsonykor PC-re PS3-ra, Xbox360-ra,PSP-re, Wii-re, DS-re és mosogépre. Nézni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)