Hirdetés

Ghost Recon 3 - PC-re is tuti!

|

Most már egészen biztosak lehetünk abban, hogy a Ghost Recon harmadik része PC-re is elkészül. A svéd GRIN fejlesztőcsapat - akiknek a Bandits: Phoenix Rising című játékot is köszönhetjük - honlapján ugyan szándékosan annyit árulnak csupán el, hogy az Ubisoft egyik nagy játékának PC-s változatával vannak éppen elfoglalva, a Bluesnews mégis ráakadt a hivatalos bejelentésre, mely szerint a Ghost Recon 3-ról van szó, amely egyébként DVD-n érkezik majd és a teljes címe Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter lesz. Grafikailag az alapszint egy GeForce 3 környékére tehető majd, megjelenési időpont nem ismert.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)