Hirdetés

Ghost Recon Wii-re és PSP-re

|

Novemberben két új Ghost Recon játék érkezik, Wii-re és PSP-re

Hirdetés

Akiket érzékenyen érintett a Ghost Recon: Future Soldier halasztása, azokat még idén két kisebb Ghost Recon játékkal lepi meg az Ubisoft.

A Ghost Recon Predator PSP-re érkezik novemberben, helyszíne pedig Srí Lanka dzsungele, ahol 72 óra áll majd rendelkezésünkre, hogy titkos akcióinkkal előkészítsük az amerikai hadsereg invázióját. Majd a pakisztáni erőkkel összecsapva a Ghost ügynökök rájönnek, hogy valójában nem is ők az ellenség, és közbe kell lépniük, mielőtt még pusztító háborúba torkollna a konfliktus. Taktika, hig-tech felszerelés és multiplayer co-op, mint érdekességek a játékból.

A Ghost Recon Wii-ben Hibbard és Booth magukra maradnak Moszkvában, miután elvágják őket csapatuk maradék tagjától. Hogy Booth jelenteni tudjon a helyi ellenséges erőkről, kénytelen átverekedni magát azokon, latba vetve kiváló kiképzését és fejlett felszerelését. 12 küldetés, kooperatív játékmód, világranglista. Megjelenés szintúgy novemberben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)