Hirdetés

Ghost Recon Wildlands - holnap lelövik a szervereket, cserébe hétvégén ingyen játszhatunk

|

Érkezik a Ghost War, a Ghost Recon Wildlands PvP módja, amire fel kell készíteni a szervereket. Aki kipróbálná magát a játékot, annak érdemes szabaddá tennie a hétvégéjét.

Hirdetés

Aki újdonságra vágyik, annak gyakorlatilag nem is kell játékot vennie mostanában. A Star Wars Battlefront II bétája után most a Ghost Recon Wildlands következik.

Hirdetés

A márciusban megjelent játékot teljes egészében ingyenessé teszi a Ubisoft október 12-16 között, az apropó a 4v4-es Ghost War mód megjelenése. Akit ez nem érdekel, kihagyhatja és játszhatja a kampányt, ahogy kifér. Konzolokon október 16-án reggel 9-ig lehet játszani, PC-n 15-én éjfélig, ezt követően a lehetőség elúszik, és csak az folytathatja, aki megveszi a Wildlandst. Az ingyenes hétvége után féláron lehet megvenni a játékot minden platformra (Xbox One-on csak a goldosoknak él az akció, de érdemes szétnézni a boltokban), és minden elért eredményt meg lehet tartani. 

A klienst ma este 6-tól már lehet tölteni a Uplayről, a PlayStation Store-ból vagy az Xbox Store-ból, de a játék PC-n csak 12-én reggel 6-kor indul, konzolokon pedig reggel 9-kor.

Akinek megvan a játék, számítson arra, hogy holnap reggel 9-től várhatóan este 7-ig nem mennek majd a szerverek, csak offline, MI által irányított társakkal lehet játszani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)