Hirdetés

Ghost Rider 2 - Minden bizonnyal Nicholas Cage nélkül

|

Egyre nagyobb a valószínűsége, hogy a Szellemlovas beharangozott folytatása miatt már nem Cage pofája fog égni.

Hirdetés

Tartozom egy vallomással, bírom Francis Ford Coppola unokaöccsét, hiszen olyan filmekkel okozott feledhetetlen élményeket, mint az Időjós, a Fegyvernepper, az Adaptáció, az Angyalok városa, az Ál/Arc vagy épp a Las Vegas, végállomás. A listát még hosszan folytathatnám a rajongók örömére és az ellendrukkerek bosszantására, ám fejet kell hajtanom az előtt a vitathatatlan tény előtt, hogy emberük az utóbbi években egyre bénább filmekben játszott, helyesebben próbálta eljátszani, hogy épp szerepet játszik. Annyira azonban nem jó színész, hogy ezt bevegyük.



Nyilván kitaláltátok, hogy az idehaza Szellemlovas címmel vetített Ghost Rider sem tartozik azon alkotások közé, melyeket büszkén említ majd meg emlékirataiban. A 110 millió dollárból forgatott film végül nem lett akkora égés, mint azt a kritikák alapján gondolni lehetett volna. A produkciós költségeken túl még további 119 millát termelt, így érthető, hogy a Columbia Pictures még egy bőrt le szeretne húzni Johnny Blaze karakteréről.



Sokáig úgy tűnt, hogy Nicholas Cage, aki már-már betegesen vágyott egy szuperhős szerepére (még a Superman Returns főszerepére is bejelentkezett), ismét motorra pattan, ám az időfaktorral senki sem számolt. No nem arról van szó, hogy Cage túl ráncos lenne már egy lángoló koponyájú CGI karakterhez. Ez önmagában nem jelentene gondot, az már inkább, hogy az Államokban szép sikereket arató Nemzet aranya (National Treasure) harmadik felvonását is emberünkkel a főszerepben tudná csak elképzelni Jerry Bruckheimer, minden producerek legsikeresebbike. A magasabb fizetés miatt szinte biztos, hogy Cage leszerződik, így viszont veszélybe kerül a Ghost Rider 2, aminek munkálatait legkésőbb november 14-ig el kell kezdeni, különben a jogok visszaszálnak a Marvel univerzumot felvásárló Disneyhez. A Columbiánál tehát ketyeg az óra, s akár Cage nélkül is hajlandóak leforgatni a folytatást, amit immáron egy új rendezőre bíznának. Eva Mendeztől is meg kívánnak válni (Pedig sokan megnézték volna, hogyan domborít 3D-ben), valamint a cselekmény helyszínét Európába szeretnék áttenni. Máris elképzeltem hősünket, amint az Eiffel-torony acélgerendáin száguldozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)