Hirdetés

Ghost Story - a Rockstar vagy a 2K új játéka lesz ez?

|

A Take-Two, a 2K Games és a Rockstar anyavállalata egy új játék nevét jegyeztette be. Vagy csak egy DLC lesz?

Hirdetés

A Take-Two a különböző leányvállalatain keresztül egy elég jó bevételeket hozó játékipari birodalom tulajdonosa, így jó néhány évig eléldegélhetnének csupán a birtokukban lévő sorozatok folytatásaiból. Szerencsére nem ülnek a babérjaikon és valami újon is dolgoznak.

Az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatala, az EUIPO honlapján tűnt fel a bejegyzés, ami szerint a Take-Two a múlt héten adott be egy új védjegyre vonatkozó kérelmet, amit a videojátékok és a játékokhoz kapcsolódó online szolgáltatások területén is használni szeretnének. Az oldalon semmilyen leírást nem találunk a Ghost Story címen kívül, így értelemszerűen azt sem tudjuk, a kiadó sok stúdiója közül melyik dolgozik a projekten, ahogy a műfaj kapcsán is maximum tippelni tudnánk.

Mit gondoltok, melyik csapat újdonságáról lehet szó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)