Hirdetés

Ghostbusters - Nyugodjatok meg!

|

A Sierra a Ghostbusters-fanok tömeges öngyilkosságát megelőzve közleményben reagált a lesújtó hírekre.

Hirdetés

Ma reggel közöltük a hírt, hogy az Activision a Vivendi annektálása után nem tart igényt többek között a Brutal Legend, Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena, World in Conflict: Soviet Assault, 50 Cent: Blood on the Sand, Leisure Suit Larry: Box Office Bust és a Ghostbusters játékokra. A Sierra PR szakembere a pánik, káosz és a fosztogatás megelőzése érdekében azonban nem sokkal ez előtt közölte, hogy a fejlesztés folyamatos, és jelenleg csupán kadója nincs a játéknak. A feljlesztő gárda, és olyan neves támogatók, mint Dan Aykroyd és Ernie Hudsonmég mindig teljes mellszélességgel kiáll a játék mellett. Ez mindenképp remek hír, és ezek után mi csak bizakodni tudunk.

 

gbusterscanned-468x.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)