Hirdetés

Ghostbusters: The Videogame megjelenési dátum

|

Június tizenkilencedikén kerül forgalomba a Ghostbusters: The Videogame, jelentette be dagadó mellekkel az Atari.

Hirdetés

Eddig a pillanatig kizárólag egy ködös júniusi dátummal szolgálhattunk, köszönhetően az Atari médiagépezetének megtudtuk a Ghostbusters: The Videogame pontos megjelenési időpontját. Június tizenkilencedikén érkezik a hányatatott sorsú átirat, melynek megjelenése éppen egybeesik az első Ghostbusters mozi 25 éves évfordulójával és annak Blu-ray formátumú kiadásával. A Terminal Reality nevével fémjelezett iparosmunka majdnem szörnyethalt miután a Vivendi - Activision házasság keretében úgy döntöttek megszabadulnak tőle. November elején létrejött a korábban pletykaszinten felmerült, siralmasan hosszúra sikeredett „stúdióváltás", így az Atari rátenyerelt arra a Ghostbusters: The Videogame-re, melyhez a filmekből megismert színészek (Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis, és Ernie Hudson) kölcsönözték hangjukat valamint külsejüket.

ghostbusters.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)