Hirdetés

Ghostrunner - egy akrobatikus szerepjáték készül cyberpunk rajongóknak

|

A Mirror's Edge és a Dishonored játékok ügyes ötvözetének tűnik a One More Level játéka, egy jó adag cyberpunkkal nyakon öntve.

Hirdetés

Rég nem kaptunk igazán merész akrobatikus mozgásra építő játékot azóta, hogy a Mirror's Edge széria kényszerpihenőjét tölti. Az indie fejlesztők néha meglepnek minket valami olyan őrülettel, mint a My Friend Pedro, de azt az igazi parkour életérzést rég nem tapasztalhattunk meg videojátékban. Látszólag ezt a hiányt hivatott enyhíteni a One More Level jövő nyáron érkező alkotása, a Ghostrunner.

Hirdetés

A játék egy posztapokaliptikus és cyberpunk elemeket ötvöző világban játszódik, ahol az egész emberiség egy torony-szerű szuperkomplexumba tömörülve éli életét. Hősünk a valóságos és virtuális teret is felhasználva küzdi át magát az ellenfeleken, miközben megpróbál eljutni a torony legfelső szintjére, hogy felderítse a komplexumot övező rejtélyt. A játék bejelentéséhez egy pörgős előzetessel is készültek a készítők:

Ezek alapján a játékmenet a Mirror's Edge mellett a Dishonored szériából is merít egy keveset, ami a jelek szerint nem válik kárára. A Ghostrunner a tervek szerint jövő augusztusban érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)