Hirdetés

Giant Bite Games a Halo és Half-Life fejlesztőivel

|

Új fejlesztőstúdiót alakítottak Giant Bite Games néven olyan videojáték-iparban dolgozó veteránok, mint Hamilton Chu, Michael Evans, Andy Glaister, és Steve Theodore, akik korábban a Halo sorozat, illetve a Half-Life és Counter-Strike fejlesztéséből vették ki aktívan a részüket. A csapat vezetőinek összesen legalább 30 komolyabb munkáját lehet megemlíteni, melyekből világszerte összesen több mint húsz milliót adtak el, 1982 óta. Hamilton Chu korábban a Bungie vezető producere volt, a Halo első két részének munkálatai alatt. Michael Evans szintén e két játék felett bábáskodott, mind multiplayer és mérnöki vezető. Andy Glaister a Microsoft Game Studios fejlesztési igazgatójaként tevékenykedett, s emellett a Windows Graphics and Gaming csapat feje is volt. Kulcsfontosságú szerepe volt a DirectX technológia továbbfejlesztésében. Steve Theodore a Half-Life és a Counter-Strike játékokon dolgozott, majd átigazolt a Zipper Interactive-hoz, mint technikai művészeti vezető, emellett folyamatosan publikál a havonta megjelenő Game Developer magazinban. A marketing szövegen kívül azonban sajnos egyelőre semmit nem közöltek első projektjükről. Elmondásuk szerint ugyanis arról még mindig tárgyalnak a partnerekkel.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)