Hirdetés

Gigabyte vs. GameStar vs. Facebook fotópályázat - A pályaművek és nyeremények

|

Öröm és bódottá'! Mindenki nyert aki indult, de mit is pontosan?

Hirdetés

Még egyszer gratulálunk azon bátor ifjaknak, akik vették a fáradságot és minimum egy fényképpel benevezték magukat nagy népszerűségnek örvendő nyereményjátékunkba. Még egyszer, hiszen pár napja közhírré lett téve, hogy mindenki nyert, aki küldött képet. Így már csak a nyeremények és a pályamunkák vannak hátra.

Mindenki aki ragasztott, fotózott és feltöltött egy ilyen szép zöld tatyót kap, benne minden jósággal, amit csak egy tetovált játékos kívánhat.

- póló
- lányoknak top
- gumimatrac
- thermo pulóver
- hátizsák
- gamer egérpad
- Hűtőmágnes, további tetoválások, naptár, franciakártya, badge

Sajnos a sapkából csak azt az egy darabot kaptuk, ami a fényképen is szerepel, így nagy bánatunkra azt nem tudtuk beletenni a zacsiba. De helyette a lányok kapnak egy topot, ami pont időszerű így télen.

A nyeremények átvétele személyesen történik, de vidékieknek kérésre postai úton is elküldjük, és ez esetben semmilyen garanciát nem tudunk vállalni, hogy maradéktalanul meg is kapják azt. Kérünk tehát mindenkit, hogy amennyiben van rá lehetősége, személyesen vegye azt át szerkesztőségünkben. (1075 Budapest, Madách Imre út 13-14.) Íme hát néhány a nyertesek közül, melyeket még mi is ki merünk tenni ide és a galériába. A maradékot a Facebook GameStar csoportjában keressétek! A nyereményekért Gyu-t keressétek Facebookon, ha ő nem keres benneteket. :)

"Kérjük azokat a nyerteseinket, akik NEM kaptak a FaceBookon privát üzenetben értesítést a nyeremények átvételéről, hogy írjanak számomra egy e-mailt a gyu@gamestar.hu címre nevükkel. A további instrukciókat a válaszlevélben közöljük majd" - Gyu

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)