Hirdetés

Gigantic - hamarosan Steamen is játszhatsz vele

|

A Gigantic most még csak a Microsoft áruházaiból és a kiadó saját klienséből letölthető, de nem sokkal a teljes megjelenés után Steamre is megérkezik a MOBA.

Hirdetés

Néhány komolyabb bukkanó leküzdése után a Motiga végül elkészült a Gigantic fejlesztésével, így néhány héten belül meg is jelenik az 1.0-ás változat. Ennek kapcsán azt is bejelentették a készítők, hogy a legnépszerűbb PC-s kliensbe is bekerül a MOBA.

Hirdetés

A július elején rajtoló játék a béta időszakához hasonlóan a megjelenés napján is három platformon lesz elérhető. A UWP infrastruktúrán belül az Xbox One és a Windows 10 beépített áruházában, ezen kívül pedig PC-n a kiadó saját, Arc névre hallgató launcherében. Ezt július 20-án követi egy steames kiadás, amire minden bizonnyal a játékosbázis egészséges szinten tartása miatt van szükség.

A cross-platform játék ugyanis a készítők magyarázata szerint némileg korlátozott lesz: az Xbox One-os és a Windows 10-es UWP-s játékosok játszhatnak majd együtt, az Arc és a Steam rendszerét használó játékosok egy másik (de a kettő között szintén átjárást biztosító) infrastruktúrába kerülnek. Érdemes továbbá tudni, hogy egy lehetőséget kapunk fiókunk a két rendszer közötti átvitelére, illetve akkor is kell Arc-fiókot regisztrálnunk, ha a Steamről töltjük le a Giganticet, csupán a másik kliens futtatását spóroljuk meg.

Ti adtok neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)