Hirdetés

GizmoSho animációs filmkészítő pályázat

|

GizmoSho elnevezéssel animációs filmkészítő műhelyt szervez a VideoGizmo videómegosztó site-ot üzemeltető UPC, a BuSho Fesztivál és a Hipokaloric Group. A workshopra a BUdapest SHOrt Nemzetközi Rövidfilm Fesztiválnak, a BuShonak is otthont adó Almássy téri Szabadidőközpontban kerül sor július 27. és augusztus 3. között, közvetlenül a BuSho Fesztivál előtt. A szervezők július 6-ig várják a filmszakos hallgatók jelentkezését.

Hirdetés

A GizmoSho-ra maxium 3 db 1 perc hosszúságú animációs filmterv forgatókönyvével vagy szinopszisával, storybordjával (képes forgatókönyv) pályázhatnak a filmszakos hallgatók a következő témakörökben: Vissza nem térő alkalom, Váratlan vendég/találkozás, Kérsz egy rövidet?

A beérkezett pályaművek közül választja ki a zsűri azt a 15 fiatalt, akik részt vehetnek a workshopon és ott megvalósíthatják animációs filmtervüket.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK>>>

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)