Hirdetés

Glitch - megjelent a Katamari Damacy létrehozójának új játéka.

|

A Glitch fejlesztőcsapatának tagja Keita Takahashi, aki a Katamari Damacy megteremtője volt - a játék egy ingyen játszható mmo.

Hirdetés

A Glitch egy web alapú mmo, amely 11 elképesztő képzelőerejű óriás agyában játszódik. Te választod meg, hogyan növeszd és formáld a világot: építkezve, új skilleket tanulva, együttműködve vagy akár versenyezve mindenki mással egy hatalmas, folyamatosan változó, perzisztens világban. 

Mindenki ugyanabban a világban játszik, amit teszel, az mindenki mást befolyásol - egyébként a játékban meglehetősen kevés a háború, várárok, űrhajó, varázsló, mafiózó, vagy az olyan emberek, akiknek  valószínűtlenül nagyok az izmai. Ebből is látszik, hogy ez egy MÁSMILYEN játék. 

A grafika folyamatosan változik, ahogy utazol a világ körül - pszichedéliából szürrealizmusba, japán édibédi hiperszaturált pixel-művészetbe, kortárs kevert stílusú karikatúrán át modern ábrázolásba - kétségtelenül igen egyedi módon. No de mi mást várnánk el a Katamari Damacy létrehozójától? 

Glitch trailer:

Aki kipróbálná:

Glitch honlapja

megjegyzés - aki be szeretne lépni a játékba annak egy friss rendszerüzenet:

"Due to overwhelming demand, it may be a little while before you can begin.

Current wait time is: around one day (sorry!)"

Szóval legyetek türelemmel!

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)