Hirdetés

Global Agenda - Hamarosan indul a closed beta

|

Elméletileg már az idén megjelenik a Global Agenda névre hallgató MMOFPS.

Hirdetés

A hírt megerősíteni látszik, hogy már lehet jelentkezni a closed beta-ra. A zártkörű tesztelés a második negyedévben indul, de az érdeklődőket már most szívesen látják a fejlesztők. Az Unreal3 motor hajtotta online FPS-ről eddig nem sok információt lehet tudni. Egy trailer, néhány screenshot, valamint a szokásos reklámszövegek. Mindezek ellenére a játék akár sikeres is lehet,legalábbis kétlem, hogy a rengeteg MMO rajongónak nincs lassan elege az egyre-másra megjelenő fantasy stílusú játékokból. Igaz, az átlag MMO player nem feltétlenül vérprofi FPS játékos is, de hát abba bele lehet azért jönni. A Global Agenda amúgy tud mindent, amit egy MMO-nak tudnia kell. Rengeteg küldetés, amiket akár szólóban, akár társainkkal partyban tolhatunk, direkt klánok számára készült, a világot megváltoztó célok, kőkemény PVP, fejleszthető high-tech cuccok..nyami nyami. A grafikára sem lehet panasz, hiszen az Unreal 3 motor - kellő programozói tudással - csodákra képes. Akit érdekel esetleg egy kis jövőbéli lövöldözés, regisztráljon menten!

globalagenda.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)