Hirdetés

Global Agenda - ingyenes lesz

|

A Hi-rez Studios úgy döntött, ingyenessé teszi csak az interneten játszható FPS-ét.

Hirdetés

Az e hónap folyamán érkező legújabb frissítéssel ingyenessé válik a Global Agenda, de egyszeri fizetéssel extra funkciókjoz lehet majd jutni.

 

Ahogy megjelenik az update, bárki számára elérhető lesz az összes karakterkaszt és tartalom az 50-es szintig, de aki ennél is többre vágyik, az 19.99 dollárért Elite szintre emelheti magát. Az Elite tagok olyan funkciókhoz férhetnek hozzá, mint a játékbeli üzenetküldés, vagy az aukciós ház. Emellett gyorsabban fejlődnek, több felszerelés közül válogathatnak, és több pénzt kapnak. Aki korábban már megvásárolta a Global Agenda-t, az automatikusan Elite-ként indul. A frissítésben találhatunk még egy új Dome Defense raidet, egy CTF-hez hasonló Mercenary PVP módot irányítható robotokkal, újragondolt képességfát mind a négy kaszt esetében, és további tartalmakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)