Hirdetés

Global Conflicts: Palestine: az újságírás ereje

|

A háborús játékok jó részében vagy madártávlatból vezényeltük le az eseményeket, vagy FPS nézetben mi is részt vettünk annak alakulásában, ám egy új játék egy harmadik utat választott.

Hirdetés

A Global Conflicts: Palestine új oldalról közelíti meg a harci játékokat, itt ugyanis a túlélés és a megszerzett tudás az, ami számít, nem pedig a fegyvereink ereje. A játékmenet a kalandjátékokat idézi, ám az akcióközeli állapotok FPS-be illő jeleneteket hoznak elő. Egy újságíró bőrébe bújva nekünk kell tudósítanunk a háborús zóna belsejéből, ahol kapcsolatokat kiépítve és az emberekkel beszélgetve kell hozzájutni az egyéni emberek történetéhez és a túlélés mellett ennek publikálására kell koncentrálnunk. A játék már elkészült és a demó is elérhető már az interneten, így aki kedvet érez magában, hogy valami újat próbáljon ki, az mindenképp töltse le magának.

image2.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)