Hirdetés

Gloomhaven - már ki lehet próbálni a népszerű társasjáték alapján készült alkotást

|

Mostantól kezdve bárki játszhat korai hozzáférésen keresztül a Flaming Fowl Studios vadonatúj kalandjával.

Hirdetés

A közösségi támogatással elkészült, kooperatív élményre kihegyezett Gloomhaven hamar a társasjátékok kedvelőinek új kedvencévé vált. Egy ideje már azt is tudjuk, hogy videojáték készül a fantasy mókából, ami most végre meg is érkezett.

Hirdetés

A Gloomhavent egyelőre csak korai hozzáféréssel játszhatjuk a Steamen, de már tesztelgethetjük a rouge-like elemeket tartalmazó Adventure Mode-ot, illetve négy karaktert is. A Fable Fortune-t is jegyző Flaming Fowl Studios szerint legalább még 9-12 hónapig early access állapotban marad az új alkotásuk, mivel a közösséggel együttműködve szeretnék bővíteni azt.

A teljes verzióban egyébként kampány és kooperatív mód is lesz, de ha már most belekóstolnátok a játékba, akkor a Steamen be is zsákolhatjátok 24,99 euróért, tehát valamivel több mint 8 ezer forintért.

Ti kipróbáljátok majd a Gloomhavent?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)