Hirdetés

Glory of the Roman Empire honlapváltás

|

A CDV ma bejelentette, hogy a Glory of the Roman Empire című játékának oldalát teljesen lecserélték, melyen rengeteg információt tudhatunk meg a játékról, és néhány képet is megtekinthetünk, mindezt egy barátságos kis flash környezetben. A játék egy amolyan birodalom építgetős szimuláció, melyben a játékosoknak a nagy Római Birodalom idején kell megvetniük a lábukat, mint várostervezők, kormányzók, és hadvezérek. Természetesen az utóbbiakhoz hozzájárul majd némi stratégiai ismeret, amely elengedhetetlen a sikeres "alkotáshoz". A játék júniusban kerül a boltok polcaira. A hivatalos bejelentést itt olvashatjátok.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)