Hirdetés

Gnomoria - a gnómos, városépítős játék demója letölthető

|

Talán még kevesen hallottak erről a városépítős - menedzselős játékról, amelynek gnómok a főszereplői.

Hirdetés

Nem gond, mindig kell egy első alkalom, és örülünk, hogy ez lehet az. 

A klasszikus, izometrikus grafikával érkező Gnomoria egy csapat gnóm segítségével kezd városépítésbe, amelyhez erőforrásokkal való gazdasági tevékenység (termelés, gyártás, raktározás) is hozzájárul. A játék jelenleg alfa változatban van, a demója így is kipróbálható. A demó egy fejlesztés alatti verzióból készült, így a végső változatból több feature még hiányzik. Aki előrendeli a játékot, most olcsóbban, 7,99 dolcsiért kaphatja meg - és így az összes alfa verzió boldog tulajdonosa is lehet. 

Az igen alacsony gépigényű játéknak nagyon jópofa SID-e zenéje van. Aki kíváncsi, mindez hogyan is néz ki játék futása közben, íme itt egy videó a Gnomoriáról: 

 

A játék demója pedig a linkre kattintva tölthető le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)