Hirdetés

Goblinokkal bowlingoznak a Baldur's Gate 3 játékosai

|

Mint kiderült, a Forgotten Realms lesajnált teremtményei meglepően ügyesen helyettesítik a bowling golyókat.

Hirdetés

Nem mi vagyunk az elsők, és nem is az utolsók, akik kijelentik, hogy a Baldur's Gate 3 egy csodálatos szerepjáték, tele számtalan lehetőséggel. Ez utóbbiért a Larian által összeállított fizikai motor is felelős, ami gyakorlatilag bármit megenged a játékosnak, ami megmagyarázható az adott világ keretein belül.

Amennyire mi tudjuk, a bowling nem a legelterjedtebb hobbi jelenleg a Sword Coast vidékén, és sok évnyi kalandozásaink során még senkivel sem találkoztunk, akinek lettek volna bowling készlete bábukkal és golyókkal együtt. Nem mintha ez akadályt jelentett volna a kreatív játékosoknak.

Hirdetés

Az Act 1 goblin erődje tökéletes bowling pálya: a hosszú hídon bőven van helyünk meglendíteni a tehetetlen goblin testeket, és hordókból és vállalkozó szörnyekből is bőven van elég. A megfelelő összeállítás elkészültével aztán mehet is a móka: aki több hordót szétdönt, az nyer. A PlayStation saját erről szóló videója után nem lennénk meglepve, ha a "bowlingozás" hobbija hamar népszerű lenne Faerun egészén.

Azt majd a bírák eldöntik, hogy Shadowheart Fireboltja mennyire volt szabályos, de egy vicces videóra így is jó volt ez az egész.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)