Hirdetés

Több új játékot készít a God of War stúdiója?

|

Rengeteg munkatársat keres a Sony Santa Monica egy új projekthez.

Hirdetés

Azt már a God of War rendezője, Cory Barlog korábban egyértelművé tette, hogy számíthatunk majd a folytatásra (sőt, öt részre elegendő ötlete van), viszont a legújabb álláshirdetések arra engednek következtetni, hogy a Sony Santa Monica máson is dolgozni fog Kratos következő kalandján kívül. 

Hirdetés

A kaliforniai stúdió ugyanis számos pozíciót meghirdetett, amely ugyan kapcsolódhatna a következő God of Warhoz is, de a vezető beosztások magas száma inkább arra utal, hogy létrehoznak egy második csapatot is, amely egy másik címen dolgozhat. Ezt támasztja alá egy pár hónapja közzétett hirdetés is, amelyben két jövőbeli projektet emlegettek a cég hosszútávú tervei között.

Szerintetek mi lehet a titokzatos játék, ami miatt a Sony Santa Monica ilyen sok munkatársat toboroz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)