Hirdetés

God of War: Ascension - Bétára fel!

|

Csodás lehetőség nyílt azon játékosoknak, akiket elbűvölt a God of War sorozat, ugyanis már lehet jelentkezni a legújabb rész bétájára.

Hirdetés

Talán a többjátékos mód egyik főellenségével, az egyszemű szörnyeteggel is összefuthatnak azok a szerencsések, akik részt szeretnének venni a God of War: Ascension multiplayer bétáján és meg is hívják őket a mókába.

A bejutáshoz nem kell mást tenni, mint regisztrálni a következő linken keresztül, majd várni arra, hogy egy megerősítő e-mail személyében meghívjanak minket a multis bétába. Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy a regisztráció önmagában nem jelent azonnali csatlakozást, csupán jelzés a fejlesztők felé, hogy részt vennénk a teszten. A God of War: Ascension bétájára egészen december hétig lehet jelentkezni, ám a Sony bejelentése arról nem számolt be, hogy a tesztelés során mibe és milyen szinten engednek betekintést, de időben nyilván minden kiderül.

A God of War: Ascension lesz egyébiránt a God of War széria történelmében az első, amely rendelkezni fog többjátékos lehetőséggel. A játék várhatóan 2013. március 13-án jelenik meg Európa országaiban, kizárólag PlayStation 3 platformra.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)