Hirdetés

God of War: Ascension - Kratos él, élt és élni fog

|

A Sony legnagyobb bánatára kiszivárgott a nagy God of War 4 bejelentése, gondolom most Japánban nagyon szeretik az Amazont.

Hirdetés

A God of War III végén ugye Kratos meglehetősen rossz bőrben hagyta el a csatateret. A mellkasán egy hatalmas lyuk terjengett, s a vérnyomokból arra lehetett következtetni, hogy már nem sok van hátra neki ezen a világon.

A találgatások azonnal megindultak, sok rajongó szerint Kratos következő kalandját valahol az Alvilágban kezdi, mint Hadész régi cimborája. A legújabb kiszivárogtatások szerint azonban szó sincs jelen pillanatban egy ilyen folytatásról, a következő epizód egy előzmény lesz, abba az időbe repít el minket , amikor még nem gyilkolászott isteneket és a Spárta Szelleme címet sem aggatták még rá. 

A megjelenés sajnos még a távoli jövőben esedékes (viszont zeneszerzője állítólag már van), 2013 előtt nem nagyon fogunk Kratos barátunk pengéivel hadakozni. Sajnos nincs szó a PS Vita változatról sem, pedig mennyire király lenne valami új handheld God of War III PS Vita-ra, gondolom nagyban megdobná az eladásokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)