Hirdetés

God of War Collection - így néz majd ki Vitán

|

Májusban kerül a boltokba a God of War első és második része, ezúttal a PlayStation kézikonzoljára szánt verzióban. Így fest Kratos kicsiben.

Hirdetés

A God of War: Ascension utolsó DLC-je óta nem igazán hallottunk a Sony Santa Monica felől. A The Order 1886 kapcsán nyilván minden segítséget megadnak a Ready at Dawnnak, de a két évvel ezelőtti hajtásból jócskán visszavettek a fiúk.

Most azonban a széria első darabjainak, nevezetesen a God of War és God of War 2 játékoknak felújított változatával lepnek meg minket, mindezt PS Vitára. A hírt a PS Blog is megerősítette, így május 8-án hozzánk is befut a God of War Collection.

A két játék PS Vita portjából egy-egy gameplay videó is napvilágot látott, így már most bő 10 percnyi HD anyag alapján dönthetjük el, beruházunk-e majd a csomagra. A játék természetesen támogatja a trófeák gyűjtését, valamint válthatunk az érintőképernyős vagy dupla analóg irányítás között.

Nektek hogy tetszik a God of War Collection PS Vitán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)