Hirdetés

God of War - a folytatásra utal az évfordulós ajándék?

|

Titkokat rejthet az ingyenes PS4-es téma, de nem DLC-ről van szó.

Hirdetés

Mivel egy év telt el azóta, hogy megjelent a God of War, a Sony Santa Monica ajándékokkal lepte meg a rajongókat: egy dinamikus témával, avatarokkal és egy megható videóval. A játék rendezője, Cory Barlog akkor utalt rá, hogy számíthatunk valamilyen extrára, de kikötötte, hogy nem DLC-ről van szó. 

Hirdetés

A felhasználók azonban lehet, hogy rábukkantak a megoldásra. Az ajándék PS4-es téma ugyanis tartalmaz egy képet, amin Kratos és Atreus egy csónakban ülnek, a háttérben pedig a World Serpent és a Temple of Týr látható. Ha közelebbről megnézzük, a hajó oldalába rúnák vannak vésve, a Reddit egyik tagja pedig norvégről angolra fordítva azt a mondatot olvasta ki, hogy "Ragnarok is coming", azaz "Közeleg a Ragnarök". Ez a skandináv mitológiában az istenek alkonyát, a világ végét jelenti. Egyértelmű utalásnak tűnik arra, amit Barlog is sugallt: valami új közeledik a God of War kapcsán. 

Lehetséges, hogy a készítők a folytatásra utalnak? Tekintve, hogy brutálisan jól fogyott, abszolút nem lenne meglepő. Április 20-án lesz napra pontosan 1 éves a játék, érdemes lesz odafigyelni a Sony közösségi oldalaira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)