Hirdetés

God of War III Remastered - úgy látszik még egy saját PS4-et is kap

|

Már attól is szebbnek látták a PS4-es játékosok a világot, hogy a Sony bejelentette a God of War III Remastered kiadást, de az Amazon ennél is többet kínál.

Hirdetés

Az Amazon France túlbuzgóságában megszellőztette a God of War III Remastered PlayStation 4 gépcsomag érkezését (akárcsak a The Last of Us Remastered esetében), de a Sony még nem ejtette meg a hivatalos közleményt.

A 430 eurós, vagyis nagyjából 131600 forintos csomagban az 500 GB-os fekete alapgép mellett a 2010-ben PlayStation 3-ra megjelent God of War 3 felújított, PlayStation 4-es változata kap még helyet (ami most már 1080p-ben, 60 fps-sel és szebb textúrákat fut). Legalábbis az Amazon France szerint lesz ilyen PS4 Bundle és így fog kinézni: 

A God of War III Remastered megjelenése július 17-én várható, míg a gépcsomagot július 15-re dátumozta a francia Amazon, így valósak lehetnek az értesüléseik. A Sony közleményéig persze nem tudjuk biztosra, hogy Franciaországon kívül máshol is megjelenik-e a bundle, de nagyon meglepődnénk, ha a kiadó nem küldené minden régióban hadba a kipofozott Kratost. 

Van, aki csak emiatt venne egy PS4-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)