Hirdetés

God of War IV: a zene sem lesz pocsék

|

Nem csak online co-op, nem csak kiváló hangulat, hanem a zene is ütős lesz a God of War legújabb részében. Csupa öröm az élet.

Hirdetés

Legutóbb arról adtunk számot pletyka formájában, hogy mindenki hőn szeretett istensége, Kratos nem fog egyedül árválkodni vérengzések közben. Állítólag a God of War IV fejlesztői vezető programozót kerestek egy lehetséges co-op játékmódhoz, amelyben Kratos és halott testvére, Deimos kéz a kézben szelhetik az ellent céljuk felé haladva, miközben dús, fekete hajuk lobog a görög mitológia vérszagú szelében.

A pletyka jött, majd bogarat ültetett fülünkbe, melyet csak tovább tetézett egy frissiben kiadott önéletrajz. Timothy Williams zeneszerző szedte pontokba eddigi legfőbb érdemeit, melyek között szerepel a Rise of the Argonauts és az Army of Two: The 40th Day, de a legfőbb tétel a God of War IV. Villámsebességgel járta be a világhálót a hír, miszerint Williams felel majd a God of War sorozat negyedik részének hanganyagaiért, a nyilvánvalót hiábavaló lett volna tagadnia.

Co-op, Kratos negyedszerre és – feltehetőleg – profi zenei felhozatal… ha találgatnom kéne, azt jósolnám, hogy a Sony tovább erősíti a PlayStation 3 kőkemény felhozatalát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)