Hirdetés

God of War - Kratos fiát ismerhetjük meg az új trailerben

|

Míg az eddigi trailerek főleg Kratos és fia kapcsolatára fókuszáltak, addig a legújabb előzetesben kifejezetten Atreus történetét ismerhetjük meg.

Hirdetés

Egyértelműen a PlayStation 4 egyik legjobban várt játéka a God of War-sorozat következő része, amelyben a görög istenek után a skandináv mitológia ismertebb alakjaival küzdhetünk majd meg.

Hirdetés

A God of War nem csak amiatt érdekes, mert áthelyezi az akciót egy teljesen új mondavilágba, hanem azért is, mert ezen keresztül Kratos karakterét is teljesen új megvilágításba helyezi azzal, hogy egy újfajta felelősséget helyez a vállára fia, Atreus képében.

Korábban már láthattunk részleteket a kettejük interakcióiból, viszont a játék legújabb, A Call From The Wilds című előzetesében kifejezetten Atreus és az ő története kerül a középpontba. Érdemes megnézni, mert sokat megtudhattok a karakterről, habár azért elég fura, hogy a narrátor előadásmódja mennyire ütközik az előzőek komolyabb tónusával.

A God of War megjelenés március 21-én várható, kizárólag PlayStation 4-en. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)