Hirdetés

God of War - a célnak nem felelnek meg, de jól néznek ki a habszivacs pengék

|

Odin Makes megmutatja, hogy hogyan lehet olyan Blades of Chaos párost csinálni, ami nem nyesi le az ember fejét, és nem kell kigyúrt titánnak lenni a lóbálásához.

Hirdetés

Kedvenc spártai hősünk, Kratos még akkor vált híressé, amikor egy hatalmas balta helyett két láncos penge volt a hátán. Ezeket a klasszikus fegyvereket készítette el Odin Makes habszivacsból.

Hirdetés

A projekt lényege volt, hogy nagyon jó minőségű és élethű cosplay kiegészítő legyen a fegyverből. A végeredmény lenyűgöző, és személy szerint már csak azért is összeraknám, hogy kitehessem a falra.

Ezek ugyan nem fogják senki fejét lenyesni, de azért fokozottan figyeljünk a lóbálásukkal. Fájni azért fáj, ha fejbe vágnak velük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)