Hirdetés

God of War - Kratos új fegyveréről és Atreusról meséltek a fejlesztők

|

Az új God of War két talán legfontosabb újdonsága került szóba legújabb videókban.

Hirdetés

Nyakunkon a God of War megjelenése, elvégre csak április 20-ig kell kibírnunk, és újra Kratos bőrébe bújva szeletelhetjük a gaz ellent. A soft rebootnak is tekinthető új részben több komoly változásra is számíthatunk, ezekből kettőre koncentráltak a legújabb videók.

Hirdetés

Az első felvételen Kratos új fegyveréről, a Leviathan fejszéről meséltek egy keveset a játék fejlesztői. Ők is kiemelik, hogy számos szempontból egy új kezdet lesz a 2018-as rész, az új kamerakezelés és az új narratíva mellett pedig kiemelten fontos szerephez jut a Leviathan is. Ha valaki Kratosra gondol, akkor valószínűleg azonnal legendás pengéivel a kezében képzeli el a sorozat hősét. A fejlesztők ezért nagyon jól tudták, hogy valami igazán ütőset kell alkotniuk, ha le szeretnék cserélni ezeket a fegyvereket. A Kratos kezébe visszatérő fejsze remélhetőleg pontosan ilyen halálosztó eszköz lesz. 

A másik nagyon fontos újdonság egyértelműen a főhős fia, Atreus lesz. Az alkotók nem szégyellték kimondani, hogy Kratos eddig egy eléggé egydimenziós karakter volt, most azonban súlyos változásokon megy át a személyisége, ezek a változások pedig Atreushoz köthetőek. Az ígéretek szerint fia új motivációkat jelent majd Kratosnak. 

A God of War 2018. április 20-án jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re. A játék magyar felirattal érkezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)