Hirdetés

God of War III - 9 milliárd forint volt

|

Brutális összegbe került a God of War III elkészítése, mégis lenyisszantották a végét. Azért ne essünk kétségbe, mert ennyi pénzből rossz játékot nehéz csinálni…

Hirdetés

44 millió amerikai dollár. Majdnem 9 milliárd forint. Ezt a két mondatot érdemes még egyszer elolvasni, hogy kellőképpen tudatosuljon - ennyibe került ugyanis a várva-várt God of War III elkészítése. A nagy játékok persze sokba kerülnek, de ennyi pénzért már valamit nyújtania kell...

A fejlesztő Sony Santa Monica stúdió egyik vezetője elmondta, hogy már gőzerővel pörkölik a blu-ray lemezeket, és a hét végéig már mindennel kész lesznek, újabb költségek már nem merülhetnek fel. A brutális költségvetés egyébként nem "elszállás" eredménye, mert még így is az előre meghatározott kereten belül maradtak: úgy tűnik a "pénz nem számít" jegyében dolgozhattak.

Nyilván nem anyagi okok miatt, de a játékból sajnos kispórolták a korábban eltervezett záró epilógust, mert nem sikerült megfelelően befejezni. Talán majd egy DLC-ben kiadják... Szeretnétek?

A PS3 exkluzív God of War III március 19-én éri el az öreg kontinens partjait. Tíz hosszú nap...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)