Hirdetés

God of War - valószínűleg nem idén jelenik meg

|

A Sony a készülő játékai kapcsán a legtöbbről azt sem árulta el, melyik évben jöhet, de a Kratost alakító színész nem titkolózik ennyire.

Hirdetés

Tavaly a Sony nagyon sok játékot bejelentett vagy megmutatott, azonban megjelenési dátumokat nem árult el. Fogalmunk sincs, mikor jöhet például a Death Stranding, a Spider-Man, a The Last of Us Part II, a Days Gone, a Detroit: Become Human vagy a God of War.

Illene ezek közül néhányat idén kiadni, már csak a Project Scorpio érkezése miatt is. A Detroitot már egy évvel korábban leleplezték, az talán befuthat az őszi szezonban, a Spider-Man kapcsán meg a Marvel egyik illetékese nyilatkozta, hogy az idei év folyamán megjelenik,  de a többi még erősen kérdéses.

A főszereplőt alakító Christopher Judge (aki egyébként Teal'c volt a Csillagkapuban, de ezt csak érdekességként teszem hozzá) twitterén korábban a 2017-es évszám szerepelt a God of War játék neve mellett, azonban ezt nemrég 2018-ra változtatta. Ez nyilván távol áll egy hivatalos bejelentéstől, de ha valaki, ő tudhat valamit. Figyeljük, hátha megint módosítja, vagy épp a Sonynak nyílik ki a szája. 

Idén egyébként két exkluzív jön biztosan: az egyik az Uncharted: The Lost Legacy, a másik a GT Sport. Esélyes még a Knack 2 2017-es érkezése is.

Szerintetek esélyes egy idei megjelenés, vagy 2018-nál korábban ne számítsunk rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)