Hirdetés

God of War - így érheted el a titkos befejezést

|

A God of War sztorijának lezárása egyértelmű, azonban van egy olyan befejezés is, amit nem olyan egyszerű megtalálni. Segítünk.

Hirdetés

Mivel a sajtónak már két hete kiküldték a tesztpéldányokat, a szerkesztőségben többen is eljutottunk a játék végéig. Csodás élmény volt, amiből mindenképp szeretnénk többet, de egyelőre igyekszünk feldolgozni a látottakat, befejezni, amit még lehet. Viszont találtam valamit, amit a már majdnem 100%-nál járó Csirke sem fedezett fel magától, ezért úgy gondoltuk, szólunk róla nektek.

Innentől SPOILEREKKEL folytatjuk, úgyhogy csak azután térj vissza, hogy végigjátszottad a játékot!

Hirdetés

UTOLSÓ FIGYELMEZTETÉS: SPOILEREK JÖNNEK!

Végeztél? Remek, reméljük, neked is annyira tetszett, mint nekünk. Nem számít, hány mellékküldetést csináltál meg, csak az a fontos, hogy Jötünheimből visszatérj. Ahogy megvan, keress egy kaput, és utazz haza, Kratos és Atreus házához (nekem egyértelmű volt, hogy ott fejezzem be, ahol kezdtem). A fiú még viccesen meg is jegyzi, hogy milyen jó otthon lenni. Lépj be az ajtón, menj az ágyhoz, fektesd le a karaktereket aludni, és máris láthatod az extra jelenetet, mely után nem kétség, hogy lesz folytatás.

Ha türelmetlen vagy, alább megnézheted, de ha nem játszottál eleget a játékkal, nem fogod érteni, miért fontos ez.

Elég menő, ugye? Szeretettel várjuk a God of War 2-t, esetlegesen a 3-at, vagy amennyit a SIE Santa Monica jónak lát. Mindegy, csak jöjjenek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)