Hirdetés

God of War - így szerezhetsz meg egy jól elrejtett cuccot

|

A játék gyűjtői kiadásaival járó szövettérképen lévő rúnák valójában útmutatók egy titkos kincshez. Vigyázat, spoilerek!

Hirdetés

Biztosan rejt még fel nem fedezett titkokat a God of War, amik segíthetnek, hogy hosszú hónapokig beszéljünk az év eddigi egyik legjobb játékáról.

A lejjebb lévő videó egy kicsit spoileres, csak akkor menjetek tovább, ha nem féltek ettől!

Hirdetés

Redditezők jöttek rá, hogy a Stone Mason és a Collector's Edition kiadásokban található térképen szereplő rúnák összefüggő szöveget alkotnak, és Brok, valamint Sindri, a vagy a két törp elhagyott kincséhez vezetnek. Ezt úgy lehet megtalálni, hogy Midgardban, a tónál felmászunk a Muspelheim tornyára, és az ott lévő körben állva a következő irányokba forgatjuk a kamerát:

Tyr temploma, bal üst, Tyr temploma, jobb üst, bal üst, Tyr temploma, padló, jobb üst, bal üst, Tyr temploma.

Aki mindent jól csinált, egy gonghangot fog hallani, és megjelenik előtte egy hasadás, amiből kiszedhet egy erős és hasznos fejsze markolatgombot, ami az R1-es kombók végén lökést bocsát ki.

Szólunk, ha bármi újat sikerül találni, addig is vadásszátok le ezt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)