Hirdetés

God of War - gyönyörű szoborral és sok más csodával megpakolva érkezik a Stone Mason Edition

|

Rég láttunk ilyen alaposan megtömött gyűjtői kiadást.

Hirdetés

Santa Monica Studio még mindig adósunk az új God of War játék megjelenési dátumával, viszont nemrég kiderült, milyen csodák várják azokat, akik a játék Stone Mason Edition névre keresztelt gyűjtői kiadását vásárolják meg. 

Hirdetés

Decemberben megmutattuk nektek, hogyan fest 38 centis szoborként Kratos és fia, Atreus. Nos, a God of War: Stone Mason Editionbe pakolt szobor is hasonló minőséget képvisel. Persze nem ez lesz az egyetlen relikvia, amit a vásárlók magukénak tudhatnak. A GameStop által leleplezett kiadás tartalmaz még egy fémdobozt, két faragott figurát, egy litográfiát, valamint egy szövettérképet. Digitális jóságokból sem lesz hiány, egy extra páncélszettet és pajzsot is kapunk, továbbá elérhetővé válik egy digitális képregény, egy artbook és egy dinamikus PS4-es téma is. Mindezeken felül négy további ajándék is helyet kap a csomagban, amelyeket csak és kizárólag a Stone Mason Editionnel szerezhetünk meg: egy mutatós gyűrű, egy kulcstartó, két faragott bábu és egy játékban elérhető új pajzs is részét képezi a gyűjtői kiadásnak. Minderről egy képet is tudunk mutatni, ami kattintás után annak rendje és módja szerint meg is nő. 

A csomag 150 dolláros, vagyis nagyjából 38 ezer forintos áron lesz elérhető, ami cseppet sem kevés, de valószínűleg a God of War: Stone Mason Edition láttán sok rajongónak azonnal megnyílik majd a pénztárcája. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)