Hirdetés

God of War - ismerjétek meg az óriás kőfaragó történetét

|

A God of War legújabb trailerében ugyan nincs gameplay, de új részleteket tudhatunk meg belőle a Sony Santa Monica játékának világáról, történelméről.

Hirdetés

Pár napja egy rövid, de lenyűgöző gameplay videót mutatott a Sony a legújabb God of Warból, amelyben újfent megnézhettük Kratost akció közben, most viszont a játék történelmében mélyülhetünk el kicsit jobban a legújabb mesélős trailerrel.  

Hirdetés

Halljátok hát Thamur, a hatalmas kőfaragó történetét, aki egy monumentális falat épített annak érdekében, hogy megvédje Jotunheimet, azonban a fiával való veszekedés után Midgardban köt ki, ahol összecsap Thorral. Legendákba illő harcuk pedig örökre megváltoztatta Midgard tájképét. De mondja ezt inkább el a narrátor helyettünk: 

Kíváncsian várjuk, hogy ennek a fontos mitológiai részletnek milyen jelentősége lesz majd a 2018 elején, kizárólag PlayStation 4-re érkező God of Warban

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)