Hirdetés

Kiszivárgott a PS5-ös Godfall teljes új előzetese

|

A pár másodperces részlet után most már a teljes videó elérhető.

Hirdetés

Tegnap kikerült egy nyúlfarknyi kis részlet a PC-re és PlayStation 5-re készülő Godfall új előzeteséből, ma pedig már a teljes trailer is kiszivárgott. Fontos, hogy egy végül törölt 2019-es videóról van szó, tehát a benne látott játékmechanikákat simán kukázhatták azóta, illetve a látvány sem feltétlenül tükrözi majd a végleges verziót. 

Hirdetés

Először a Counterplay Games által fejlesztett, és a Gearbox Publishing gondozásában készülő Godfall 2019 decemberében leplezték le a The Game Awards során. Az akkor megmutatott trailert ide kattintva érhetitek el, most pedig nézzétek meg gyorsan a friss videót, mivel simán lehet, hogy hamarosan leszedetik azt az illetékesek. 

Egyelőre még az első hivatalos, illetve a most kiszivárgott előzetes után sem tudunk sokat magáról a játékról, de az biztos, hogy 2020 végén érkezik PlayStation 5-re, illetve PC-re - már ha persze nem halasztják el, ami egyébként mostanában eléggé divatossá vált. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)